САЩ затягат правилата за издаване на зелени карти. Това става

...
САЩ затягат правилата за издаване на зелени карти. Това става
Коментари Харесай

САЩ затягат правилата за издаване на зелени карти

Съединени американски щати стягат разпоредбите за издаване на зелени карти. Това става с решение на Върховния съд на страната, който разреши на администрацията на президента Доналд Тръмп да приложи нови правила, които лимитират правото на непрекъснато жителство на имигранти.

Новите правила на администрацията на американския президент Доналд Тръмп, които лимитират правото на непрекъснато жителство в Съединени американски щати, получиха утвърждението на Върховния съд. Висшият съд в страната одобри решението с 5 на 4 гласа, отменяйки възбрана за използването им на национално равнище, издадена от апелативен съд в Ню Йорк.

Новата политика на Белия дом доста уголемява критериите по които ще бъдат преценявани претендентите за позволение за непрекъснато престояване, или така наречен „ зелена карта “. Под внимание ще се вземат фактори като възраст, обучение и притежаване на британски език. Така имиграционните служби ще могат да преценяват дали претендентите могат да се трансфорат в „ публично задължение “, ползвайки федералната и щатска стратегия за подкрепяне на хора с ниски приходи в областта на опазването на здравето, купони за храна, ваучери за жилище и различен тип обществени помощи. От администрацията ан Тръмп показват,ч е новите правила се издават, с цел да се подсигурява самостоятелността на имигрантите.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР