САЩ разшириха санкциите срещу Иран, като добавиха в списъка авиокомпанията

...
САЩ разшириха санкциите срещу Иран, като добавиха в списъка авиокомпанията
Коментари Харесай

САЩ разширяват санкциите срещу Иран

САЩ разшириха глобите против Иран, като прибавиха в листата самолетната компания „ Mahan Air “, както и десетки нейни самолети, се споделя в уеб страницата на Министерството на финансите на Съединени американски щати.
Освен това Съединени американски щати прибавят един ирански жител, пет компании от Иран, Китай и ОАЕ, както и два кораба в листата на глобите, оповестява РИА Новости, представена от БГНЕС.
Новите наказания идват по-малко от ден откакто външното министерство на Иран прикани иранските жители да не посещават Съединените щати, като се имат поради " жестоките и едностранчиви закони на Америка към иранците " и заплахата от " случайно и дълготрайно задържане при изцяло безчовечен условия. "
В известието на Министерството на финансите се споделя, че иранският предприемач Абдолхосейн Хедри и неговите корабни компании попадат под наказания поради хипотетичната им поддръжка за " контрабандните интервенции на Ислямската революционна армия.
Държавният секретар Майк Помпео удостовери, че три от субектите включват ирански транспортни компании и морски транспортни линии поради хипотетичната им роля в разпространяването на оръжия за всеобщо заличаване. Санкциите ще влязат в действие след 180 дни.
" Докато злонамереното държание на Иран продължава, по този начин ще продължи и нашата акция за оптимален напън. Днес разгласявам санкционирането на три ирански транспортни компании, помагащи на Иран да внася продукти за своите оръжия за стратегии за всеобщо заличаване ", сподели Помпео на конференция във Вашингтон.
Помпео предизвести, че глобите „ осведомят света “ и че страните или фирмите, които правят бизнес с избраните субекти, рискуват да бъдат изложени на вторични наказания в Съединени американски щати.
" В резултат на днешните дейности цялото имущество и ползи към собствеността на тези лица би трябвало да бъдат блокирани и докладвани на OFAC (Службата за надзор на задгранични активи) ", означи Министерството на финансите в своето изказване.
" Освен това лицата, които правят избрани покупко-продажби с тези, избрани през днешния ден, могат сами да бъдат изложени на наказания ", предизвести Министерството на финансите и добави, че глобите могат да се ползват и за задгранични финансови институции, които правят активност с избрани лица и формирания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР