САЩ преди да вземат крайно решение правят детайлен анализ, явно

...
САЩ преди да вземат крайно решение правят детайлен анализ, явно
Коментари Харесай

Кирил Петков: Явно САЩ са събрали достатъчно факти, за да отсекат така трайно за Пеевски и Божков

САЩ преди да вземат извънредно решение вършат подробен разбор, очевидно са събрали задоволително обстоятелства, с цел да могат. Това съобщи служебният министър на стопанската система пред Българска национална телевизия.
Много е значимо нашите институции да работят и да не разчитаме постоянно някой извън да ни го споделя. Нашите институции би трябвало да пазят обществения интерес. Целта на служебното държавно управление е да върнем институциите, да могат да работят в публичен интерес, тъй че да разчитаме на лични сили. Не може да бъде безотговорно и просто да текат едни пари в разнообразни направления, добави Петков.
 Съединени американски щати оповестиха наказания против Делян Пеевски и Васил Божков Съединени американски щати оповестиха наказания против Делян Пеевски и Васил Божков
Бившият народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски и избягалият в Дубай Васил Божков влизат в санкционния лист на Съединени американски щати. Това излиза наяве от публично...
Все още нямаме достъп до кредитните досиета, тъй че с цел да кажа това са хората, те са получили пари 100%, не мога да го кажа към момента. Това,, в никакъв случай този вид персони не се финансират непосредствено, нормално това се случва през други компании и хора. Като краен адресат на заемите не мисля, че ще го забележим откъм гърба, само че неоспоримо е, че има връзка това е в посока Булгартабак, където е бил притежател и връзката, която е имало сред Булгартабак и Техномаркет.
Всяка банка има два стълба на ръководство – един, който стига до шефовете, и един, който стига до одитния комитет. Съществуването на одитния комитет е с цел да сме сигурни, че хората, които ръководят банката го вършат както би трябвало. За мен нещо не е наред, защото не желаят да ни дадат кредитните досиета. Надявам се в края на нашия мандат ББР да бъде по-позитивна банка. В този миг няма настоящ контрол и още одитният комитет няма задоволително информация. Надявам се, че през днешния ден откакто стартира и инспекцията на Българска народна банка, тази обстановка ще се промени, акцентира Петков. До момента нямаме добра вест, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР