САЩ отпускат 22 милиона долара помощ за , информира Евроактив.

САЩ отпускат 22 милиона долара помощ за , информира Евроактив. ...

САЩ отпускат 22 милиона долара помощ за Сърбия

САЩ отпускат 22 милиона долара помощ за , информира Евроактив. Сръбският министър по европейската интеграция Ядранка Йоксимович и изпълняващият длъжността директор на мисията на USAID в Сърбия Шанли Пинчоти подписаха в Белград удължаване на партньорството за развитие на двете страни, съобщава БГНЕС.
Средствата са предназначени за подпомагане на конкурентоспособността на сръбската икономика, подобряване на ефективността на администрацията при предоставянето на услуги на гражданите, подобряване на медийната среда, подпомагане на гражданското общество, подобряване на енергийната сигурност и осигуряване на подкрепа в борбата срещу COVID-19.

Ана Бърнабич: В Сърбия идват японски и германски инвеститори Ана Бърнабич: В Сърбия идват японски и германски инвеститори
Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич каза, че въпреки кризата, причинена от пандемията от коронавируса, в Сърбия се очаква да пристигнат но...
Американският посланик в Сърбия Антъни Годфри, който присъства на подписването, заяви, че партньорството между двете страни е силно и обеща, че то ще продължи.

Източник: actualno.com