САЩ очакват инвазия на Русия в Украйна в следващите дни.

...
САЩ очакват инвазия на Русия в Украйна в следващите дни.
Коментари Харесай

Байдън: Путин е решил да нападне Украйна


Съединени американски щати чакат инвазия на Русия в Украйна в идващите дни. Според американския президент Джо Байдън тя ще включва и столицата Киев.

Американският президент Джо Байдън съобщи, че чака Русия в идващите няколко дни. Според Байдън съветският президент Владимир Путин към този момент е взел сходно решение. Съединени американски щати чакат нашествието да включва и нахлуване против столицата Киев.

Байдън сподели още, че се базира на " разследващите качества " на държавното управление на Съединени американски щати и че " имат причина " да имат вяра, че това ще се случи.

Напрежение в Донецк и Луганск

По-рано през днешния ден стана ясно, че управлението на самопровъзгласилата се Донецка национална република възнамерява да изтегля популацията си. Лидерът ѝ Денис Пушилин разгласи, че първо ще бъдат евакуирани дамите, децата и по-възрастното население. Подобно желание оповестиха - Луганск.

Преди минути стана ясно, че мощен гърмеж е унищожил част от газопровод, който минава през Луганск. По-рано през днешния ден кола експлодира в центъра на Донецк.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР