САЩ и съюзниците им в НАТО ще унищожат руските въоръжени

...
САЩ и съюзниците им в НАТО ще унищожат руските въоръжени
Коментари Харесай

САЩ ще унищожат руския флот и армия, ако...

САЩ и съдружниците им в НАТО ще унищожат съветските въоръжени сили, в случай че Владимир Путин употребява нуклеарно оръжие в Украйна. Това съобщи военният специалист Олег Жданов пред FreeДом, разяснявайки все по-агресивната изразителност на Кремъл и заканите от потребление на нуклеарни бомби.

„ Съединените щати ясно демонстрират, че щом стартира да се приказва за потреблението на нуклеарни оръжия в Украйна от съветските войски, те ще употребяват стандартни оръжия, с цел да нанесат предпазен удар за заличаване на средствата за доставка “, сподели Жданов.

По думите му Съединени американски щати ще ударят средствата за превоз (на нуклеарните оръжия) или конвоя за изваждане на нуклеарни оръжия от местата за предпазване до местата на потреблението им. НАТО може да удари съветски ракетни комплекси „ Искандер “ и „ Точка-У “, счита специалистът.

Вашингтон към този момент предизвести Москва, че ще има тежки последствия за режима на Путин, в случай че във войната в Украйна прибегне до нуклеарен боеприпас. На 21 септември Путин приказва за потреблението на нуклеарно оръжие - той твърди, че Руската федерация ще употребява всички средства, в случай че има хипотетична опасност за нейната териториална целокупност. РФ анексира нелегално четири украински области – акт, който не е приет интернационално.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР