Сашо Диков не се намира в най-доброто си финансово състояние.

...
Сашо Диков не се намира в най-доброто си финансово състояние.
Коментари Харесай

Падение: Измъчен и изгладнял, Сашо Диков се разкарва по центъра на София по анцуг и стари кецове като типичен закъсал дядка!

Сашо Диков не се намира в най-хубавото си финансово положение. Отдавна минаха годините, когато той беше измежду главните публицисти у нас. Сега просто доработва нещичко върху пенсията си.

70-годишният тв водещ бе видян преди броени дни от наш кореспондент в центъра на столицата в плачевен тип. Облеклото му е като на характерен пенсионер, разчитащ единствено на една пенсия, с цел да претърпява, въпреки Сашо към момента да работи.

Журналистът се носи по централните столични улици облечен в спортен екип, наметнал остаряло якенце и обул остарели кецове. Ако физиономията му не беше толкоз разпознаваема, човек би го помислил за елементарен дядка, който чака пониженията в магазина, с цел да си купи самун.

Не се знае какво е докарало Диков да наподобява толкоз зле. Дали в действителност е закъсал с парите или просто не е суетлив, не се знае. Факт обаче е, че той не е изглеждал и в положително въодушевление, типът му е бил много изстрадал и нещастен.

Най-вероятно Сашо си има своите проблеми. Той в никакъв случай не е тънел в огромни пари, само че пък печелеше задоволително, с цел да живее добре.

Очевидно отрязването на мераците му да оглави Българска национална телевизия му се е отразило зле и той е рухнал душевен. Сашо Диков от години има комплекси, свързани с работата, тъй като не е приключил „ Журналистика “. Той се е надявал да ги превъзмогне, ставайки шеф на най-старата телевизия у нас, само че уви.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР