Сашка Васева страдала, когато Слави Трифонов правил скечове на неин

...
Сашка Васева страдала, когато Слави Трифонов правил скечове на неин
Коментари Харесай

Слави Трифонов излъга Сашка Васева

Сашка Васева страдала, когато Слави Трифонов правил скечове на неин гръб
Слави Трифонов излъга, че ще помогне за интервенцията на Сашка Васева. Диагностицираната с израстък в мозъка поп фолк изпълнителка по този начин и не получила обещаната финансова помощ от водещия.

За това, че Трифонов е излъгал, че ще помогне на Сашка заяви брачният партньор й Христо Бакърджиев. Той е неразделно до своята обичана по време на лекуването й в Германия, което тече сега, писа „Ретро“.

Бакърджиев изрази своето отчаяние от хората, които са им „близки“, само че не са се отзовали на молбата за помощ. „За мое страдание хората, които ни бяха много близки през годините, не се отзоваха на молбата ни за помощ. Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, тъй като застава с името си.

Слави Трифонов също не е от тези, дето ни помогнаха“, споделя Христо Бакърджиев. „Сашка страдаше, когато той правеше скечове с нея, само че както се споделя – кой съм аз, че да осъждам този или онзи“, добавя мъжът на поп фолк изпълнителката.

На Сашка Васева й предстоят още няколко интервенции. Туморът на поп фолк изпълнителката е бил огромен какъв брой яйце и по тази причина се е наложило образуванието да бъде отстранено поетапно. При интервенциите има възможност да бъдат наранени избрани нервни окончания и по тази причина се следи по какъв начин певицата ще реагира на всяка една намеса.

„Не може от раз всичко да завърши. Освен това се боим да не се получат възпаления“, споделя още Бакърджиев. Той полагал всички нужни грижи за Сашка, която била много изнемощяла около всичко, през което минава.

Междувременно Бакърджиев не спирал да търси средства за скъпото лекуване на своята обичана, което не било по джоба им. Съпругът на Сашка Васева изрази и  благодарността си към журналистката Петя Дикова, която единствена от известните персони в родния елит превела сума за лекуването на поп фолк изпълнителката.

Слави Трифонов обаче не се отзовал на молбите за финансова помощ от страна на фамилията на Сашка, въпреки да разполага със стотици пъти по-големи финансови благоприятни условия от доста други хора.

Сашка се надявала, че Трифонов щял да прояви състрадание, тъй като преди време двамата били другари. Тя даже напуснала „Пайнер“ в златните години от кариерата си, уверена от Дългия да отиде в неговата музикална компания, с цел да може той да печели пари като продуцент на неин тил. Под опеката на Трифонов кариерата на Васева пропаднала.
 Сашка Васева не получила и лев за интервенцията си от Слави Трифонов сн. hotarena.net
Сашка Васева не получила и лев за интервенцията си от Слави Трифонов сн. hotarena.net
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР