Саша Илич за първи път от началото на зимната подготовка

...
Саша Илич за първи път от началото на зимната подготовка
Коментари Харесай

Илич пробва ЦСКА във формация 4-4-2

Саша Илич за първи път от началото на зимната подготовка на ЦСКА остави на терена целия си състав до 60-ата минута и не размени никого на почивката.

Мащабната рокада, обичайната за предсезонните контроли, бе подхваната половин час преди края, когато всички полеви футболисти отстъпиха местата си, а само вратарят Бусато не бе сменен.

Направи усещане, че с появяването на аварийните играчи ЦСКА заигра във групировка 4-4-2, каквато нито един път до момента не бе употребена от сръбския експерт. Тя обаче не докара до сериозна смяна на държанието на отбора. В защита застанаха Турицов, Махмутович, Кох и Минков, а изненадващо в средата на терена си партнираха офанзивните футболисти Кареасо и Шопов. По крилата действаха Шагоян и младият Жабов, а на върха на офанзивата бяха Радослав Живков и новото попълнение Тобиас Хайнц.

Именно новото норвежко попълнение на ЦСКА остави най-хубаво усещане с представянето си и през него прекосяваха дребното рискови офанзиви на армейците. Той пропусна последните две контроли, защото бе болен, само че от няколко дни тренира пълноценно и ще бъде разполагаем на Саша Илич за идните мачове с Македония ГП и Шахтьор Карганда, написа " Тема Спорт ".
 Морено пропуща оставащите контроли на ЦСКА в Турция?
Морено пропуща оставащите контроли на ЦСКА в Турция?

Повален е от вирус
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР