Със значителна обачност над по-голямата част от страната ще осъмнем

...
Със значителна обачност над по-голямата част от страната ще осъмнем
Коментари Харесай

Времето: Облачно, на места с превалявания

Със забележителна обачност над по-голямата част от страната ще осъмнем през днешния ден. Около обяд тя ще стартира да се раздира от запад и след обяд, над северозападната част от страната ще намалее до най-вече слънчево. Над планинските региони и тук-там в Горнотракийската равнина ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Вятърът краткотрайно ще се ориентира от северозапад и ще е слаб до сдържан, в крайните източни региони ще е от югоизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°.

Над планините облачността ще е забележителна, в масивите от Южна България след обяд купесто-дъждовна. На места там ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, на обособени места, основно по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 22-25°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

На 24.09.2020 слънцето ще изгрее в 07:17 часа и ще залезе в 19:18 часа. Продължителността на деня е 12:01 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР