Със затоплянето на времето хората започват да търсят алтернативни методи

...
Със затоплянето на времето хората започват да търсят алтернативни методи
Коментари Харесай

Ето какви са опасностите при каране на електрически тротинетки

Със стоплянето на времето хората стартират да търсят различни способи за напредване. Един от най-популярните са електрическите тротинетки. 

В обществените мрежи обаче непрекъснато виждаме напредване с рисково висока скорост и вандалски прояви против този вид транспортни средства, което може да бъде рисково.

Тротинетка се движи с над 80 км/ч по бул. " Цариградско шосе " в София или със 120 км/ч по Автомагистрала " Хемус ". Социалните мрежи към този момент преливат с сходни рискови обстановки. Една от най-честите практики е софтуерът да бъде манипулиран, с което да се преодолее ограничаването от 25 км/ч.

Превишаването на тази скорост обаче мигновено трансформира тротинетка в рискова, тъй като детайлите и механизмът й на придвижване не са планувани за това, съобщи bTV. Високият център на тежестта и дребните гуми я вършат нестабилна. Особено при неравности на пътя.

Тротинетката е самостоятелно електрическо транспортно средство. Името единствено по себе си демонстрира, че то трябва да се ръководи единствено от едно лице. Без да се транспортира друго.  Превозването на товари или багажи, които пречат на ръководството и на останалите участници в придвижването също е неразрешено.

Често има случаи, в които тротинетките се хвърлят от високо или им се нанасят удари. Това обаче също може да провокира повреда по време на път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР