Със заповед на областния управител и председател на Областния кризисен

...
Със заповед на областния управител и председател на Областния кризисен
Коментари Харесай

Възстановяват се присъствените занятия за гимназистите в област Сливен

Със заповед на регионалния шеф и ръководител на Областния спешен щаб Чавдар Божурски се възвръщат присъствените образователни занятия за учениците от гимназиален стадий в област Сливен, считано от 12 ноември, оповестяват от Областния спешен щаб.

Дава се опция на шефовете, поради спецификата на обособените учебни заведения, с тяхно решение да се премине към образование от разстояние в електронна среда.



Общо 706 са болните с коронавирусни инфекции все още в региона, 649 от тях са в домашна изолираност и организират лекуването си под наблюдението на персоналните лекари. Останалите са приети в болница, сочат данните на ОД на Министерство на вътрешните работи.

61 случая са диагностицирани през последното денонощие, измежду тях са доктор, лаборантка и две медицински сестри, които работят в разнообразни лечебни заведения. Карантиниран е един възпитаник, като контактен на по-рано открит случай.

Двама души са умряли от ковид през последното денонощие - пациент на 72 години с съпътстващо заболяване от диабет и домуващ на 61 години в Твърдица с съпътстващо сърдечно-съдово заболяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР