Със заповед на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски, са

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски, са
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи награди смели огнеборци от Шумен

 Със заповед на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски, са наградени пожарникари, които участваха в гасенето на пожара във вилната зона над шуменския квартал " Дивдядово “.

Наградата е за професионално осъществяване на значима служебна задача, с помощта на подхванатите бързи, точни и прецизни дейности на чиновниците към РДПБЗН- Шумен и недопускането на разпространяване на пожара към жилищни здания в квартал Дивдядово, във вилната зона на Шумен и естествен парк " Шуменско плато “.

" При ликвидирането на пожара, прилагайки разнообразни тактически способи за гасене, съобразени с бързо изменящите се климатични условия, не е позволено да бъдат наранени и унищожени домовете на живущите в региона, или произшествия с тях, избавена е огромна част от флората и фауната на естествения парк, с десетки предпазени скотски и растителни типове “, написа още  в заповедта на министър Терзийски. 

Това е самопризнание за труда и дейностите на  всички чиновници на РДПБЗН- Шумен, които дадоха всичко то себе си и унищожиха пожара над Дивдядово, разяснява шефът комисар Иван Иванов. Още един път желая да благодаря и на всички доброволци, които участваха и помогнаха при гасенето на огъня. За следващ път потвърждаваме, че в сложни моменти сме мощни, когато сме обединени и се борим дружно. Призовавам още веднъж жителите на региона да бъдат деликатни в пожароопасния сезон и да пазят както своето, по този начин и непознатото имущество, добави комисар Иванов. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР