Със заповед на кмета на община Попово се преустановява работата

...
Със заповед на кмета на община Попово се преустановява работата
Коментари Харесай

Забраняват достъпа до детски площадки и вендинг машини в Попово

Със заповед на кмета на община Попово се прекратява работата и употребата на всички автомати за питиета и храни на територията на общината до второ разпореждане.

Забраняват се визитите на всички детски и спортни площадки на територията на Община Попово до второ разпореждане. Това оповестяват от общинска администрация.

Детските и спортни площадки ще бъдат лимитирани с предупредителни ленти и ще бъдат сложени осведомителни табели. Града ще бъде райониран и ще бъдат привлечени доброволци към щаба - районни посредници.

Те ще имат задачата да наблюдават и рапортуват за лица които се завръщат от други страни, с цел да няма пропуски в слагането под карантина. Паралелно ще коментират за подхванатите ограничения и ще раздават листовки с потребна информация обвързвана с ситуацията в което се намираме, ще наблюдават за скупчвания на хора и ще приканват жителите да стоят по домовете си.

Дезинфекцирането на обществени места продължава всекидневно. След отнасяне е желателно жителите и техните домашни любимци да бъдат деликатни до цялостното изсъхване на третираните площи и обекти. Дезинфекцията ще се прави всеки ден след 17:00 часа.

Кметовете и кметските наместници на села в общината, да се свържат с щаба с цел да им бъдат предоставени дезинфектанти за отнасяне на обществени площи и обекти, които да употребяват като провеждат дезинфекциране на местата посещавани най-често от хората в обитаемото място.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР