Със свое определение от тази година Бургаски окръжен съд потвърди

...
Със свое определение от тази година Бургаски окръжен съд потвърди
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Удар за 204 милиона в съда срещу Иво Прокопиев! Запорите на КПКОНПИ върху имотите на олигарха остават

Със свое определение от тази година Бургаски областен съд удостовери наложените по искане на КПКОНПИ обезпечителни ограничения на парцели, благосъстоятелност на „ Алфа финанс холдинг “ и трети сдружения. Молбата за повдигане на обезпечителните ограничения е от 13.11.2021 година и в нея се показва, че запорираното имущество не е благосъстоятелност на проверявано лице.

За девети следващ път съдът оставя без почитание искане на Галя и Иво Прокопиеви, и свързани с тях юридически лица, за анулация на 24 ограничения „ запор “ на дружествени дялове и акции по иск на Комисията. Магистратите напомнят, че ограниченията са позволени по влезнало в действие определение, доказано посредством инстанционен надзор от Апелативен съд – Бургас.
свързани новини188752на 21.12.202159671на 25.10.2021
В претекстовете си съдът показва: „ Липсва съображение да се одобри, че даденият отговор на противоречивия касационен въпрос може по тълкувателен път да се приравни на съображение за анулация на наложеното поръчителство “.

От Бургаски областен съд са позволени обезпечителни ограничения по искове на КПКОНПИ на стойност 204 064 417,50 лева (в интервала от 2017 година до момента) във връзка с Иво и Галя Прокопиеви и свързани сдружения. Всички правосъдни сформира са удостоверили правилността и законосъобразността на тези актове в интерес на Комисията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР