Със спортния журналист и коментатор Веселин Вълчев започваме тазседмичния обзор

...
Със спортния журналист и коментатор Веселин Вълчев започваме тазседмичния обзор
Коментари Харесай

Веселин Вълчев: Тази година българското футболно първенство буди интерес до край си | „В темпото на Кари“, 03.06.2023

Със спортния публицист и коментатор Веселин Вълчев започваме тазседмичния преглед на спортните събития с българското футболно състезание, което наближава своята развръзка. Той уточни, че Левски към този момент е в ролята на съдия, тъй като през днешния ден играя против Лудогорец, а в сряда на Сините им следва мач против ЦСКА. Ако през днешния ден Левски победи в Разград, а ЦСКА бие против ЦСКА 1948 шампионата може да завърши още през днешния ден. Коментираме още мачовете от Лигата на нациите и представянето на женския ни народен тим по волейбол.

Според Вълчев през тази година българското състезание буди интерес до край си. Със сигурност за почитателите на Левски няма да бъде доста прелестно ЦСКА да стане първенец в дербито, тъй като това е сюжета, по който ЦСКА може да стане първенец -да си вземе двата мача, през днешния ден и в сряда. От друга страна интерес буди и битката за последното място, което дава право за бараж за излизане в Европа сред Славия и Арда. Това беше трагичен мач, в който Арда в последните минути съумя да обърне мача в последните минути и в този момент двата тима имат еднакъв брой точки и финален кръг, в който в случай че някой загуби, ще загуби и седмото място. Имаме и битка за оцеляване в Първа лига, сподели още Веселин Вълчев.

Според спортния публицист ще е доста мъчно на женските ни национали по волейбол да победят в мача над Япония през днешния ден, изключително поради травмата на капитана Мирослава Паскова.

Отборът на националния селекционер е извънредно млад и ми се коства, че в мач против Япония ще бъде същинско знамение, в случай че успеем да победим. Виждам обаче огромно бъдеще пред този тим и имам вяра, че в действителност ще ни радват, сподели още Веселин Вълчев.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР