Със спортния журналист и коментатор Борислав Орлинов и Михаил Иванов,

...
Със спортния журналист и коментатор Борислав Орлинов и Михаил Иванов,
Коментари Харесай

Михаил Иванов: Тази година Обиколката на Италия ще се запомни с лошото време и завръщането на Ковид | „В темпото на Кари“

Със спортния публицист и коментатор Борислав Орлинов и Михаил Иванов, който е почитател на колоезденето и член на Българската Федерация по Мотоциклетизъм, започваме тазседмичния коментар на спортни събития с европейската купа на Йоана Илиева на сабя на Екологичен потенциал в Будапеща до 23 години. Коментираме още софтуерните новости в колоезденето, сезона на клей в тениса и триумфа на Григор Димитров.

„ Йоана Илиева е един извънредно въодушевяващ състезател, който е пожертвал безусловно всичко в всекидневието си, единствено с цел да съумява в спорта. Нейната история е прелестна. Аз се срещнах с нея преди 2-3 години и останах с доста положителни усещания. Радвам се доста за нейните триумфи “, сподели Боби Орлинов.

„ Джирото постоянно е било забавно през всички тези години, когато това шоу ни забавлява май месец. Тази година също беше доста емблематично. Лично аз ще го запомня с дъждовното и студено време и завръщането на Ковид. Две седмици беше доста неприятно времето, само че третата се оправи “, разяснява Михаил Иванов.

„ Жребият на Виктория Томова е по-труден, само че квалификантът на Григор Димитров също не е за подценяване, тъй като той към този момент е играл три мача и е влезнал в темп “, разяснява Боби Орлинов идните мачове от Ролан Гарос.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР