Със спектакъла Коледна въртележка“ във Велико Търново започнаха коледните и

...
Със спектакъла Коледна въртележка“ във Велико Търново започнаха коледните и
Коментари Харесай

Грейна коледната елха във Велико Търново

Със спектакъла „ Коледна въртележка “ във Велико Търново започнаха коледните и новогодишни прояви. Стотици малчугани се събраха в центъра, където публично бяха запалени светлините на коледната елха.

Стотици деца от Велико Търново чакаха разчувствани празничния театър и запалването на светлините на елхата.

„ Изключително се вълнуват, чакат с неспокойствие светването на коледните лампички, превъзбудени са, приготвяме коледни песни на драго сърце, с неспокойствие чакат и подаръците, и дядо Коледа и Снежанка! “, показа Калина Йорданова, преподавател в ДГ „ Слънце “.

Едно от присъстващите деца показа с неспокойствие, че ще следи по какъв начин възпламеняват коледната елха. Възпитаниците на детските градини старателно репетират за коледните тържества.
„ Усърдно работим, децата с огромно предпочитание танцуват, играят, учат стихчета и сценки и чакат тържествата пред своите родители, да стартират коледните празници и да се показват добре! “, съобщи Росица Георгиева, преподавател в ДГ „ Кирил и Методий “.-->

Тази вечер за празничното въодушевление се погрижиха актьорите от куклен спектакъл ВЕСЕЛ. „ За поредна година аз съм благополучен, че търновските деца ще честват дружно с спектакъл ВЕСЕЛ, един доста трогателен миг, когато блества коледното и новогодишно осветяване на град Велико Търново! Всички деца тук са доста щастливи и доста превъзбудени, тъй като ще имат поредна среща с куклите и актьорите! “, сподели шефът на театъра Веселин Василев.

Тази вечер блестна и празничната коледна декорация по улиците на Велико Търново.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР