Със скандална фотосесия избират Мистър София 2017, а Джулиана Гани

...
Със скандална фотосесия избират Мистър София 2017, а Джулиана Гани
Коментари Харесай

Джулиана Гани се прави на... Света София!

Със скандална фотосесия избират " Мистър София " 2017, а Джулиана Гани дръзна да се снима като признака на столицата, статуята на " Света София ". Непосредствено до нея театралничат мускулестите участници в бански с цветовете на българското знаме. Цяла София е осеяна с реклами за четвъртото издание на състезанието " Мистър София " 2017, който ще се организира на 8 юни от 20.30 ч. В клуб " Планет ". Организаторите заложиха на провокативна фотосесия в която " Мис Силикон " Джулиана Гани театралничи като статуята " Света София ", а мускулестите участници са в бански с цветовете на Българското знаме.

В годините този конкурс се утвърди като най – сполучливия мъжки конгрес. Победителите стават извънредно известни - снимат корици, вземат участие в риалити формати и са несъмнено едни от най – търсените модели в България. Лицензираната на състезанието, БГ МЮЗИК КЪМПАНИ, дават обещание запаметяващо се шоу с доста изненади. В журито са поканени елита на моделите в България. За първи път подготовката на събитието, ще бъде снимана като реалити шоу в пет епизода. Зрителите ще проследят кастинга, подготовките, пробите за облекла, както и ще се срещнат с персоналният и професионален живот на кандидатите. Самият край ще се излъчи по една от водещите малките екрани в България. Очакват се най – сполучливите мъжки марки да показват своите сбирки по време на състезанието.

Водеща, ще е известната певица Елена Брусарска, а сред туровете ще пеят най – настоящите млади имена в новата ни музика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР