Със силната листа, на която ПП Републиканци за България“ залага

...
Със силната листа, на която ПП Републиканци за България“ залага
Коментари Харесай

Републиканци за България с пълна листа в Търново, Цветанов прогнозира 2 мандата за партията |

Със мощната листа, на която Политическа партия „ Републиканци за България “ залага за Великотърновски изборен регион, както и с поддръжката, която жителите на региона постоянно са давали на нейния лидер Цветан Цветанов, партията има капацитет да реализира два депутатски мандата. 

Това разяснява ръководителят на партията Цветан Цветанов, откакто записва листата за присъединяване в изборите в РИК, придружаван от координатора на секторна политика „ Електронно ръководство “ в партията Иван Станев. В 8-мандатния IV МИР Републиканци за България се явява с цялостна 16-членна листа. 

„ Републиканци за България “ залага на млади, виновни, работещи хора, които имат своята професионална реализация. Средната възраст на великотърновските претенденти е под 38 години. 

В листата доминират високообразовани икономисти и финансисти, а също сполучливи бизнесмени и мениджъри. Партията разчита и на потвърдени специалисти в областта на осведомителните технологии, защото значим акцент в управническата стратегия е електронното ръководство. По-доброто административно обслужване на жителите и бизнеса е от изключителна значимост, по думите на Цветан Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР