Сървърните EPYC процесори на AMD навлизат в ИТ инфраструктурата на ...

Сървърните EPYC процесори на AMD навлизат в ИТ инфраструктурата на

Военните се модернизират с AMD и Cisco сървъри


Сървърните EPYC процесори на AMD навлизат в ИТ инфраструктурата на военните
(снимка: AMD)

В редица страни отбранителната промишленост употребява композиция от Cisco сървъри и EPYC процесори за ИТ инфраструктурата си, заяви AMD, базирайки се на проучване на Cisco. Съчетанието от технологии на двете компании оказва помощ за по-доброто действие на ИТ системите.

 в уеб страницата на Cisco не прецизира съответните страни и области, само че акцентира, че модернизацията на отбранителните структури е обвързвана с понижаване на площта, заемана от сървърите и окабеляването, опростяване на ръководството на инфраструктурата, минимизиране на експлоатационните разноски и капацитет за надграждане.
още по тематиката
Поради плътността и опцията за опростено ръководство на Cisco USC сървърите от C серия с AMD EPYC процесори, организациите, възприели тези системи, са централизирали контрола и надграждането на своята инфраструктура, акцентира AMD.

Организациите, свързани с отбранителните структури, постоянно пъти са ситуирани тук-там, където техническите умения, физическото пространство и източниците на енергия са лимитирани. Изследването привежда образец с отделение, заменило своите остарели сървъри с Cisco UCS системи с.

В резултат на това решение организацията е съумяла да понижи 3 пъти окабеляването и да увеличи съществено потенциала и продуктивността, както и да понижи потреблението на енергия без нуждата от спомагателни шкафове.

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg