Сърбия няма проблем с расизма, заяви треньорът на Партизан Саво

...
Сърбия няма проблем с расизма, заяви треньорът на Партизан Саво
Коментари Харесай

В Сърбия нямаме проблем с расизма, заяви треньорът на "Партизан"

Сърбия няма проблем с расизма, съобщи треньорът на " Партизан " Саво Милошевич в навечерието на гостуването на " Манчестър юнайтед " в Лига Европа.

Той приказва по тематиката, която притегли огромно внимание в Англия след свадите към мача на националния тим в София. България беше осъдена от УЕФА, само че от Англия пристигнаха рецензии с изказвания, че глобата е дребна.

" В нашата страна няма даже комисия, която да се бори с казуса, тъй като ние нямаме подобен ", сподели Милошевич.

През август " Партизан " беше осъден с два мача пред празни трибуни поради расистко държание на последователите си. Миналия месец санкции поради расизъм понесоха също " Цървена звезда " и националният тим.

По време на конференцията кореспондент на Би Би Си припомнил на Милошевич за наказването в Лига Европа през август, а той отвърнал: " То не беше поради расизъм. Не сте прочели добре ".

" Играл съм в чужбина 14 години с толкоз доста футболисти. В моята страна съм се борил за народна власт и всяка форма на дискриминация за мен е неприемлива. Това е моята позиция. Това мога да кажа. Мога единствено да се боря за тези неща. Но, както споделих няколко пъти, нямаме проблем с расизма в Сърбия ", добави Милошевич.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР