Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират

...
Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират
Коментари Харесай

Три от звездите на Сексът и градът ще участват в продължение на сериала

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират за нов сериал в функциите от "Сексът и градът ", които ги направиха известни, заяви Ройтерс

Героините им в този момент ще са с 20 години по-възрастни. Новият сериал ще е с 10 епизода по половин час. Той ще бъде излъчен по HBO Max. Нарича се "And Just Like That " (И просто така). Снимките ще стартират напролет, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Израснах с тези героини и нямам самообладание да видя по какъв начин се е развил животът им с присъщата им почтеност, жлъчност, комизъм, на фона на обичания град ", сподели директорката за автентично наличие на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

Защо Ким Катрал, която играеше Саманта Джоунс, не взе участие в новата продукция, не се прецизира.

Сара Джесика Паркър, която е съпродуцент дружно със Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Майкъл Патрик Кинг, пусна в Инстаграм филмов откъс за сериала.

Оригиналният сериал "Сексът и градът " е основан от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епезод е излъчен през 1998 година Следват шест сезона. Заснети са и два пълнометражни кино лентата, излезли на екран през 2008 година и 2010 година, и една серия, предшестваща събитията, излъчена през 2013 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР