Сапунки с аромат на турско и индийско кино тресат разпадащата

...
Сапунки с аромат на турско и индийско кино тресат разпадащата
Коментари Харесай

Сапунки тресат поп фолка

Сапунки с мирис на турско и индийско кино тресат разпадащата се империя на Митко Димитров. Драмите започнаха, още когато Нелина се отдръпна от афиша на Пайнера. Есил Дюран също не се поколеба да избере свободата. „ С Митко и Мария Димитрови се разделихме с прелестни усеща. Всеки даде от себе си всичко, каквото можа. Но на 10 или 20 години завършвам с нещо, с цел да дам късмет на ново начало “, показа тогава Есил, която има класическо музикално обучение. А оставките след края на изключителното състояние заваляха лавинообразно. Мария /Отварачката/ разгласи в Инстаграм профила си, че напуща компанията и сцената – не е ясно дали поради ревностен ухажор спомосъществувател или миньончето, което обезобрази устата си, най-сетне осъзна, че пеенето не е за всеки. Сега Мария се канела да става влогърка, да пусне YouTube канал, да написа книга – само че няма да е зле още занапред някой да й обясни, че също като пеенето и тези занимания не са всеобщо сполучливи. “От прочут интервал имам чувството за себе си, че аз и сцената си дадохме най-хубавото през последните 20 години “, показа Мария, представена от Secret.bg. Появи се и версия, съгласно която Отварачката влиза в „ Маскираният артист “ и в този момент основава наложителната интрига към присъединяване си, което би трябвало да бъде супер скрито.  

Анелия също се отърва от Пайнера, макар че доста от почитателите й помислиха, че се майтапи. Решението й най-вероятно е стимулирано от обстоятелството, че поради ковид концерите са все по-редки, хонорарите – все по-ограничени. Певицата, която забиваше по три-четири бона на вечер, внезапно се почувствала жертва на бизнес обстановката и взела нещата в свои ръце.

Деси Слава пък оповести желанието за раздяла посредством формалния си профил, благодари и се закани да продължи напред сама. Но да не забравяме, че това е втората разлъка на Деси Слава с най-голямата тематична компания. Преди години тя потегли по пътя на самопродуциращ се реализатор, а по-късно се опитва със своя компания и ефирен канал. Последва стопляне на връзките с „ Пайнер “ и втори контракт. Според почитатели, ветеранките не желали и не можели да заделят съществени проценти от облагите за продуцента си, а и давали луди пари за клипове и тоалети. „ През 90-те ставахме звезди за една нощ - без да сме го желали. Бяхме шепа реализатори - всеки със личен жанр. По-трудно се оказа да се задържиш на върха. Сега пазарът е друг. Можеш да избухнеш в нета и си подготвен, само че става с нападателна провокация, доста скъпи видеа, а не с пеене. Липсват ми ярките човешки текстове “, е признавала Нелина пред Сигнал.бг. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР