Съпрузи от Индия съдят собственият си син, като настояват той

...
Съпрузи от Индия съдят собственият си син, като настояват той
Коментари Харесай

Индийски родители плашат със съд сина си, защото не ги е дарил с внук

Съпрузи от Индия съдят личният си наследник, като упорстват той и брачната половинка му да ги дарят с внук до една година или в противоположен случай да изплатят обезщетение в размер на 615 000 евро, съобщи Франс прес, базирайки се на локалната преса.

Санджеев и Садхана Прасад споделят, че са похарчили спестяванията си за развъждането и образованието на сина си, който в този момент е водач, и с цел да му провеждат обилна женитба. Сега те желаят внук или възобновяване на вложенията им.

“Синът ни е женен от шест години, само че със брачната половинка му все още не възнамеряват бебе. Ако най-малко имахме внуче, с което да прекарваме времето си, болката ни щеше да стане поносима”, показва двойката в жалбата си, подадена в съд в Харидвар предходната седмица.

Исканото обезщетение от 50 милиона рупии (615 000 евро) включва разноските за брачен банкет в петзвезден хотел, първокласен автомобил на стойност 76 000 евро и заплащане на медения месец на двойката в чужбина, оповестява в. “Таймс ъв Индия”.

Родителите допълват, че са платили 62 000 $ за образованието на сина си за водач в Съединени американски щати, преди той да се завърне в Индия без работа, предава още изданието.

“Ние също трябваше да теглим заем, с цел да построим къщата си и в този момент изпитваме доста финансови усложнения. Освен това сме душевен смутени, защото живеем сами”, акцентира още двойката.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР