Съпругата на вокалиста на култовата група „Корн“ е починала в

...
Съпругата на вокалиста на култовата група „Корн“ е починала в
Коментари Харесай

Жесток удар за вокалиста на „Корн“! Порноактрисата и тежка наркоманка, за която беше женен, почина мистериозно

Съпругата на вокалиста на паметната група „ Корн “ е умряла в петък. Девън Дейвис, която е някогашна порноактриса, е умряла на 39-годишна възраст, оповестява tmz.com.

Тя и музикантът Джонатан Дейвис са женени от 2004 година. Имат две деца. В последните години, обаче, връзките им били извънредно обтегнати и двамата не живели дружно.

През октомври 2016 Джонатан подаде документи за бракоразвод, акцентирайки като причина „ непреодолими разлики “.

В деня на гибелта на Девън той е подал молба за издаване на ограничаваща заповед за нея поради недоволство от домашно принуждение. Съдия определил краткотрайно достъпът на Девън до децата да бъде лишен. Ограничителната заповед не разрешава контакти даже със фамилното куче – Хаос.

Бившата порноактриса не била известена за дейностите, подхванати от известния ѝ мъж.

Джонатан подал документи за бракоразвод поради тежката взаимозависимост на Девън от опиатите. Тя вземала опиати повече от 20 години. Той твърди, че порокът ѝ предизвиква дълбока прочувствена щета на децата, тъй като тя не им обръщала никакво внимание. В документите се показва, че тя била подвластна както от лекарства, които се предписват от лекари, по този начин и от противозаконни вещества. Била е в клиника 6 пъти и „ непрекъснато е под въздействието на диазотен оксид (райски газ), кокаин или норко (силно обезболяващо) “.

Вокалистът на „ Корн “ твърди още, че жена му си е хванала гадже наркодилър. Веднъж той примрял на дивана ѝ, тъкмо когато Джонатан ѝ водил децата у тях. Там той разкрил лула за хероин и кокаин в тоалетната паница. Девън пък била припаднала на горния етаж на къщата.

Джонатан показва още, че когато е надрусана, жена му „ постоянно води у дома съмнителни хора, в това число непознати. Някои от тези хора са инцидентни почитатели на моята музика, на които тя позволява да влизат в къщата, да вървят в спалнята до дрешника ми и да обличат моите облекла “.

Според лекари, напоследък Девън не била употребявала нищо, само че в петък излязла без да каже къде отива и не се появявала цяла седмица. Причината за гибелта ѝ към този момент не е известна.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР