Съпругата на Шон Пен – Лейла Джордж, е подала молба ...

Съпругата на Шон Пен – Лейла Джордж, е подала молба

Младата съпруга на Шон Пен подаде молба за развод

Съпругата на Шон Пен – Лейла Джордж, е подала молба за бракоразвод след единствено 1 година брак. Шон и Лейла се ожениха през лятото на 2020 година , само че са дружно от 2016 година
29-годишната Лейла е австралийска актриса, само че е по- прочута с това, че е щерка на прочутите артисти Грета Скаки и Винсент Д'Онорфио.
Тя се омъжи за 61-годишния Пен през юли месец предходната година, на интимна гала , в която участваха единствено няколко техни близки родственици , в това число децата на Шен от брака му с Робин Райт – Дилън и Хопър.
Слуховете за сватбата им се появиха, откакто двамата бяха видяни да носят златни халки. По- по никое време техните другари започнаха да ги поздравяват за сватбата в Instagram и Шон взе решение да удостовери новината.

„ Направихме Коронавирус женитба . Окръжният комисар ни ожени през Zoom, бяхме вкъщи с моите две деца и брата на Лейла “, описа артистът в в шоуто на Сет Майерс месец по- по никое време .
Лейла е една година по-малка от дъщерята на Шон – Дилън Пен.
Източник, непосредствен до двойката, споделя пред списание People, че връзките на съпрузите не са били лесни и преди двамата да сключат брак. „ Те се бяха разделили, преди да се съберат дефинитивно и да се оженят. Шон осъзна, че е създал неточност , когато я изгуби и се постара много интензивно , с цел да си я върне. “
Вътрешният човек добавя, че времето, в което двамата са се самоизолирали по време на пандемията, е помогнало за укрепването на връзката им. Джордж даже се включи в филантропичната активност на Пен, насочена към социалното опазване на здравето .
Разводът с Лейла ще е трети за Шон, който има два провалени брака зад тила си с Мадона и Робин Райт. Освен това за малко той беше благоприятен и за актрисата Чарлийз Терон.

Източник: tialoto.bg