Съпругата на принц Хари Меган Маркъл празнува 40-ия си юбилей.

...
Съпругата на принц Хари Меган Маркъл празнува 40-ия си юбилей.
Коментари Харесай

Меган Маркъл празнува 40-ия си юбилей

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл чества 40-ия си празник. Маркъл е заела уредника на празненства на телевизионната звезда Опра Уинфри да приготви празненството. Колин Кауи провежда празненството, което ще се състои в фамилното жилище в Санта Барбара, Калифорния. Семейството живее там, след преместването си в Съединени американски щати предходната година.

Меган желала непретенциозно празненство, оповестяват международните медии. Поканени са към 65 души, най-близки другари и членове на фамилията, сподели осведомен източник пред английския "Мирър ". Принц Хари бил поръчал торта за брачната половинка си от локална сладкарница.

През 2018 година двамата с Хари подписаха брак. През май 2019 година се роди и първото им дете Арчи, а тази година на бял свят се появи и щерка им Лилибет Даяна. 2020-а за фамилията пък бе белязана от решението им да се откажат от кралските си отговорности и трофеи. Те избраха да се отдадат на елементарен живот, в който нямат отговорности към английската корона и могат да се устоят сами. След началото на пандемията двойката се отдаде на щедрост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР