Съпругата на президента Росен Плевнелиев заряза бебето им. Красивата синоптичка

...
Съпругата на президента Росен Плевнелиев заряза бебето им. Красивата синоптичка
Коментари Харесай

Деси Банова заряза Плевнелиев и бебето, ето защо СНИМКИ

Съпругата на президента Росен Плевнелиев заряза бебето им. Красивата синоптичка на Нова телевизия, която роди през септември, реши да се отдаде на пиянство, танци и вманиачен ваучър.

Това стана ясно в предаването „ На кафе “, където демонстрираха видео фрагменти от вчерашния прием на малкия екран, написа блиц.

„ Това е един страховит мотив да се видиш сътрудниците в друга светлина. Дамите сияят. Всичко е доста хубаво “, сподели с необятна усмивка Банова, която бе заложила на сексапилна алена рокля.

„ От сутринта се подгрявахме с чат във вайбър “, продължи синоптичката, която от както се сгаджоса с Плевнелиев не се демонстрира на екрана.

„ Обожавам да танцувам. Шегувах се с Ники Дойнов, че безусловно всяка година имаме традиция да откриваме дансинга. Мисля и тази година да е по този начин, в случай че към този момент не са ни изпреварили “, похвали се Деси.

Тя съобщи още, че не се тормози да се отпусне и да се забавлява, че даже, в случай че би трябвало да се изложи на фирмените празненства: „ Аз не се тормозя. Не ми би трябвало доста. Трябва ми хубава музика. Не се тормозя да се отпусна “.

Как е протекла нощта за Банова и сътрудниците й не излиза наяве. В утринния блок на малкия екран обаче водещите Виктор Николаев, Аделина Радева, Богомил Грозев и Николай Василковски споделиха, че се молят да не се появят фотоси от купона, че ще има доста компромати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР