Съпругата на президента Десислава Радева ще откриe XXVII-я Италиански фестивал

...
Съпругата на президента Десислава Радева ще откриe XXVII-я Италиански фестивал
Коментари Харесай

Десислава Радева открива фест на красотата и прическата

Съпругата на президента Десислава Радева ще откриe XXVII-я Италиански фестивал на хубостта и прическата на следващия ден. 

Тържествената гала ще се състои пред Палата 2 на Международен панаир - Пловдив от 11 часа, оповестиха уредниците от " Christian of Roma ".

С шоу-спектакъл на балет " Арабеск " и стилисти от " Интеркоафюр-България ", озаглавен " Да спасим флората и фауната ", ще бъде даден старт на 3-дневния конгрес. Артистичната атракция е и самобитен подарък за 25-годишнината на компанията уредник " Christian of Roma ". Очаква се появяването и на доайена на българските фризьори - стилист Кръстьо Капанов, който е ръководител на Националното съдружие на фризьорите и президент на " Интеркоафюр-България " за Източна Европа.

Дипломатическият корпус ще бъде показан от брачната половинка на италианския дипломат в България Н. Пр. Стефано Балди - госпожа Антонела Ренци. На церемонията по откриването на интернационалния конгрес за фризьорство ще участва също генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани. Присъствие са удостоверили и съпругите на посланиците на Белгия и на Южна Корея у нас.

Сред формалните посетители ще бъдат президентът на Италианската комерсиална камара Марко Монтеки, ръководителят на " Конфиндустрия-Италия " Пиетро Луиджи Гия. По традиция на откриването ще участват представители на регионалната и на общинската администрации в Пловдив, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас.

65 представителни компании на най-известните международни марки в промишлеността на хубостта вземат участие в тазгодишното издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата. 3-дневната стратегия включва профилирани образования и демонстративни шоута и семинари, водени от международно известни стилисти, презентации на неповторими артикули и техники, национални състезания по фризьорство, грим и маникюр, допълниха уредниците.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР