Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов

...
Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов
Коментари Харесай

Съпругата на Лозан Панов се зарече в писмо до Пеевски, че той няма да ги пречупи

Съпругата на ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов - Бети Панов е написала писмо до депутата от Движение за права и свободи и издател Делян Пеевски. То беше получено на публицистичната поща на " Дневник " - цялостният текст е в атачмънта.

В него Панова, която неведнъж е ставала обект на нападки в изданията, близки или благосъстоятелност на депутата, (в които пишеше, че тя има престъпна регистрация) се обръща персонално към него и към " всички институции, които той публично и импровизирано съставлява ".

Именно в тези медии, Панова е наричана " черен лебед ". Този прякор се появи след излизането на стенограмата от диалозите, станали известни като АРГО - от среща сред десни политици, деятели, предприемачи и други към президентските избори през 2016 година, в които Панова е упомената точно като черен лебед.

Преди време при разискването от някогашния състав на правосъдния съвет дали да има инспекция на срещата на основния прокурор Сотир Цацаров в ЦУМ, тогавашният представляващ Димитър Узунов също попита Панов дали брачната половинка му се споделя " черен лебед ".

В няколко плакатни акции против ръководителя на Върховен касационен съд, Панова също беше включена като воин в разнообразни колажи.

В писмото тя приказва от името на черен лебед и се чуди по какъв начин Пеевски се оправя да " управлява " всичко в правосъдната система и във вестниците, като допуска, че в случай че ги остави без надзор, това ще наруши стабилността. В подигравателен жанр, тя допуска, че депутатът от Движение за права и свободи е унизен от политиците, поради " независимостта на твоите медии, които постоянно търсят обективната истина ".

Панова, която е основен редактор на бизнес месечника, издаван у нас на немски език - Wirtschaftsblatt, предлага на Пеевски да разгласява при тях отворените писма, които той понякога написа. На няколко пъти тя написа на депутата с обръщението " брат ", а себе си назовава " младоженка ".

Съпругата на ръководителя на Върховен касационен съд загатва и полемиката от предходната седмица при избора на началник на Софийски градски съд. Тогава членът на съдийската гилдия Севдалин Мавров, който разгласи, че ще поддържа Светлин Михайлов съобщи, че не желае да работи под непознати въздействия и не има вяра на изявленията по адрес на Михайлов, по този начин както не има вяра и на такива против ръководителя на Върховен касационен съд. Мавров имаше поради текст във в. " Труд " от 11 март, озаглавен " Тъмната сянка на Бети над Лозан Панов ".

Тя приканва Делян Пеевски да обърне внимание на думите на члена на съдийската гилдия, който слага под подозрение достоверността на изявления в близки до депутата издания.

Панова предизвестява Пеевски, че все пак Панов е " трънски дебелоглав ". " Ти не си ли забелезал още, че у нея (бел. ред. в главата) нема нищо друго също така, че " позицията му на върха на правосъдната власт го била задължавала с високата отговорност на институционален представител ", написа още Панова.

Накрая писмото приключва с утешение към тези, които я познават, че стила на писмото не е поради " раздвояване на личността ". " А на тия дет не ме познават ше зема да се извиня за метода, по който се показвам, само че поради парадокса на случилото се и протичащото се с мен в общественото пространство, се наложи да потърся избавление в изкуството ", написа още Панова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР