Съпругата на починалия в средата на септември футболист Фернандо Риксен

...
Съпругата на починалия в средата на септември футболист Фернандо Риксен
Коментари Харесай

Съпругата на починал футболист има големи проблеми след смъртта му

Съпругата на умрелия в средата на септември футболист Фернандо Риксен - Вероника, разкри потресаващи детайлности към живота си след нещастието. Бившият полузащитник се бори няколко години с Амиотрофична странична склероза, само че умря, без да разреши на околните си да бъдат до него в последните му часове, написа Блиц.

" Благодаря на някогашния му клуб Глазгоу Рейджърс, че покри разноските по погребението му. Трудно ни е. Имаме финансови проблеми. Училището на щерка ни е платено до декември, по-късно не знам. Аз си диря работа, само че не знам добре езика. Половината ни къща принадлежи на някогашната му жена, с която се съдим от 9 години.

Може би ще се върна в родния Санкт Петербург. Ще забележим. Последните години ме научиха, че нищо не би трябвало да се възнамерява. Важно е единствено какво ще стане през днешния ден ", описа 33-годишната рускиня Вероника Риксен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР