Съпругата на Уил Смит Джейда Пинкет е винаги плътно до

...
Съпругата на Уил Смит Джейда Пинкет е винаги плътно до
Коментари Харесай

Уил Смит си е за завиждане

Съпругата на Уил Смит Джейда Пинкет е постоянно компактно до него на аления килим и двамата наподобяват все по този начин влюбени, както преди 22 години, когато станаха законно семейство.

Но годините си летят и всичко се трансформира. Всичко, с изключение на фигурата на Джейда. 47-годишната госпожа Смит е майка на две деца, само че показва форми, с които не могат да се похвалят и доста 20-годишни.

С тях тя се похвали за следващ път по време на първокласната морска почивка на семейство Смит край крайбрежията на Средиземно море . Уил, Джейда и трите им деца избраха да обиколят с яхта редица европейски дестинации и да събират загар необезпокоявани.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) на Юли 18, 2019 в 6:38 PDT

Госпожа Смит разгласява в профила си в Instagram, на който се е излегнала на палубата на яхтата с хубав бански за близо 500 $. Но погледът ни незабавно се стопира другаде - върху стегнатия стомах и мускулестите ръце на Джейда .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith) на Юли 16, 2019 в 8:13 PDT

Специално за морската почивка тя е трансформирала и прическата си, залагайки на дълги, юношески плитки. Те идеално допълват обстоятелството, че е мъчно да й дадем 47 години.
 Джейда Пинкет Смит, порното и едно самопризнание
Джейда Пинкет Смит за зависимостта си към порното

Искрено и персонално от брачната половинка на Уил Смит

Освен като визия, Джейда е юноша и по душа. Тя обича да се забавлява и да взима най-хубавото от живота. Не страда от комплекси и не признава задръжки. Неведнъж е споделяла, че за нея най-важната загадка за хубост е да обичаш себе си , тъй като това постоянно си проличава, написа Fox News.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) на Юли 15, 2019 в 4:24 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР