Съпругата на Михаел Шумахер Корина наруши мълчанието и заедно с

...
Съпругата на Михаел Шумахер Корина наруши мълчанието и заедно с
Коментари Харесай

Съпругата на Михаел Шумахер наруши мълчанието си

Съпругата на Михаел Шумахер Корина наруши мълчанието и дружно с щерка им Джина Мария приказва за немското списание She. В изявлението Корина разкрива пристрастеността на фамилията към конете и по какъв начин тя им оказва помощ да преодолеят нещастието.

За 10-тата годишнина от сватбата им Михаел купува ранчо в швейцарската провинция Гривинс. Сега семейството има 40 расови коня, които отглежда в стопанства в Швейцария и Тексас.

" Когато бях 30-годишна мечтаех да имам кон, тогава Михаел ме заведе в Дубай. Там той поръча да огледаме няколко арабски коня ", спомня си тя.

" Няма да не помни кой ми вдъхна тази пристрастеност към конете. Това беше брачният партньор ми Михаел. Вечно ще съм му признателна за това ", споделя още Корина.

Дъщеря му Джина Мария, която е професионален ездач и европейски първенец описа какъв съвет й е дал татко й за конете, когато е решила да се занимава с езда. " Когато караш кола, можеш да я паркираш в гаража, само че конят има потребност от грижи от самото начало, даже и в неделите ", споделил Михаел на щерка си.

В изявлението Корина и Джина Мария Шумахер не дават никаква информация за положението на седемкратния първенец във Формула 1. Последните вести за положението на Шумахер, които фамилията даде бяха през януари, когато то излезе с изказване по случай 50-годишния му празник. Тогава те обясниха, че положението му се пази в загадка по негова молба и че той е в положителни ръце.

Междувременно някогашният управител на Шумахер Вили Вебер разяснява положението му пред немското издание " Експерс ".

" Знам, че той е борбена натура. Ако има късмет, Михаел ще го употребява. Това не може да е краят. Убеден съм, че ще го забележим още веднъж ", съобщи 77-годишният Вебер. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР