Съпругата на Михаел Шумахер Корина, която се грижи за него

...
Съпругата на Михаел Шумахер Корина, която се грижи за него
Коментари Харесай

Местят Михаел Шумахер в Майорка

Съпругата на Михаел Шумахер Корина, която се грижи за него след тежкия случай на ски, взе значимо решение: двамата ще стартират нов живот в Майорка, Испания.

От години седемкратният международен първенец във Формула 1 Михаел не се е появявал в общественото пространство. След тежък случай при каране на ски в Мерибел (Савоя) на 29 декември 2013 година, брачната половинка му Корина се грижи за него в Швейцария. Тя освен разрешава на шепа хора да го посещават, само че и им не разрешава да приказват с пресата. Поради това е невероятно да се разбере в какво тъкмо положение се намира немската легенда. В документален филм, излъчен по TMC през 2020 година, неврохирургът Ерих Ридерер разкрива някои редки данни за него, като да вземем за пример обстоятелството, че " евентуално може да седи и да прави дребни крачки с помощ, само че не повече ".

Неотдавна италианският публицист Джорджо Теруци изрече съмнение, че Михаел Шумахер е бил в схващане, макар че не е можел да приказва. " Шуми плаче. Плаче, когато чува децата си, гласа на жена си, кучетата си. В тишината на тази стая сълза се стича по мършавото му лице при прочут тон. Там е животът, заключен в една капка - там е силата на индивида, който движи себе си и всеки от нас. Имаме неговите сълзи, неговите усеща, които са изложени на показ ", оповестява той в публикация на Corriere della Sera. Окуражителни резултати, които карат Корина Шумахер да вземе значимо решение.

Както разкрива Irish Mirror, кланът Шумахер се готви да стартира " нов живот ", защото здравословното положение на 53-годишния мъж последователно се усъвършенства. В желанието си да обезпечи допустимо най-хубавите условия за живот на Михаел, за който се омъжи през 1995 година, Корина Шумахер е закупила вила за 32 милиона евро в Майорка. Луксозен парцел, който в миналото е принадлежал на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес.

Вилата е идеално пригодена за потребностите на клана Шумахер, защото разполага с хеликоптерна площадка и всички медицински уреди, нужни за бащата на Мик и Джина. Идилична конюнктура на брега на морето, която Корина Шумахер се надява, че ще помогне на брачна половинка ѝ най-сетне да откри успокоение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР