Съпругата на F.O. Преслава Пеева прие наградата, тъй като той

...
Съпругата на F.O. Преслава Пеева прие наградата, тъй като той
Коментари Харесай

F.O. е рапър за 2020 на 359 Hip Hop Awards

Съпругата на F.O. Преслава Пеева одобри премията, защото той не съумя да участва по здравословни аргументи.

СкандаУ, Бобо и Homelesz обраха най-желаните статуетки на хип-хоп премиите на 359.

На 22.06 в зала EFE на Хотел Маринела, рапъри и реализатори от цяла България се събраха за годишните награди на 359 Hip Hop.

СкандаУ си потеглиха със статуетка за “ Песен на годината ” и “Група на годината ”. 


Homelesz се прибра с нагарада за “Най-добро MC ”, а залата бе в възторг откакто Бобо освен стана “Най-добър R’n’B актьор ”, само че и сграбчи статуетката за “Албум на годината ”.

Гери-Никол смени няколко тоалета откакто стана “Моден кумир ”, прибра статуетката за R’n’B жена и избухна на сцената с новото си парче “Бутай ”. 

ANT! и водещата на събитието Yoko си разделиха наградата за “Най-добро MC жена ”, а Светльо Къслев се прибра със статуетка за Бийтмейкър мейнстрийм. 

Murda Boyz станаха Трап група на годината, а най-хубавият клип мейнстрийм за 2020 бе на Дара Екимова и Искрата.

Дебют за 2020 отиде при Djanny, а специфичната премия “От Улицата ” при Mitaka DPG.

100 Kila не съумя да пристигна на събитието, само че насочи видео послание към гостите. Той също получи статуетка дружно с Иво Димчев, за общия им план “Баница ”. 

Билетите за събитието бяха разпродадени и залата бе цялостна, а гостите се забавляваха с Ицо Хазарта и Бат Венци, Валентина, Homelesz, DJ Cass, балет Nova и доста други реализатори на сцената. 

Гостите се любуваха на ужасно въодушевление и класни питиета от Винарска маза Katarzyna, Белая Сова, West Cork, Pepsi Max и RedBull. Протеинови барчета от Fitroo by Khabib чакаха всички на входа, а сътрудниците от Vivacom, EON и My Fin бяха подготвили специфични награди за огромните спечелили. 

Водещите Yoko и Wosh MC за втора поредна година поддържаха настроението в залата, а за техния стайлинг се бяха погрижили от Inside Us и NV Boutique.


359 Hip Hop Awards 2020
демонстрираха едно по-сплотено рап общество у нас, колаборации сред другите стилове и всеки от артистите на сцената се обърна към сътрудниците си с привет за работата през тежката година, която преживяхме всички.

Всичко спечелили в главните и специфичните категории можете да видите на уеб страницата на 

Цялата гала на 359 Hip Hop Awards 2021 можете да гледате при започване на юли първо по Vivacom Arena.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР