Съпругата на бразилския президент Жаир Болсонаро и един от министрите

...
Съпругата на бразилския президент Жаир Болсонаро и един от министрите
Коментари Харесай

Съпругата на Болсонаро и министър с положителни тестове за Covid-19

Съпругата на бразилския президент Жаир Болсонаро и един от министрите му дадоха позитивни проби за ковид, съобщи Ройтерс, като цитира публично изказване.

Тестът на Мишел Болсонаро се оказа позитивен единствено дни, откакто брачният партньор ѝ разгласи, че е излекуван от ковид, се споделя в изказване на президентството. Първата дама " е в положително здраве и ще следва всички открити протоколи ", се акцентира в изказването.

По-рано през днешния ден бразилският министър на науката и технологията Маркос Понтес съобщи, че пробата му за ковид е бил положителен. С това той стана петият министър от държавното управление на втората най-тежко наранена от пандемията страна, заразил се с заболяването.

Тези случаи демонстрират образно мащаба на епидемията в Бразилия, която сложи нови дневни върхове през вчерашния ден по брой на новите случаи (69 074) и по свързани с заболяването смъртни случаи (1595). С това броят на инфектираните надвиши 2,5 милиона, от които са умряли 90 хиляди.

Понтес заяви във Facebook, че е под карантина и работи отдалечено. " Добре съм, единствено малко грипни признаци и главоболие ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР