Съпругата и дъщерята на Камен Балбузанов – Куката не спират

...
Съпругата и дъщерята на Камен Балбузанов – Куката не спират
Коментари Харесай

Камен Балбузанов заръча на дъщеря си и жена си да живеят на макс

Съпругата и дъщерята на Камен Балбузанов – Куката не стопират да пилеят парите му по кръчми, разбра HotArena.

Преди две седмици Стела и Естел били в хитова столична дискотека на присъединяване на певицата Камелия. Дъщерята на Куката е голям почитател на поп фолка и даже прави първите си опити с микрофона, тъй като фантазията й е да пробие на сцената. Майката на Естел и брачна половинка на Камен от дълго време се познавала с изпълнителката, писа „ Галерия “.

Заедно с щерка си даже изпълнили едно от хитовите части на Камелия. Жена от тяхната компания имала фотосесия, до момента в който са на сцената, с цел да могат да разгласяват фрагменти в обществените мрежи.

Жената и щерката на Куката неслучайно обикалят по кръчмите и живеят пълноценно. Точно това била заръката на главата на фамилията при едно от свижданията още през 2016 година. Балбузанов не желал да страдат и да го чакат у дома, тъй като това нищо нямало да промени.

За последно двете мацки от Плевен се прочуха през лятото, когато ГДБОП нападнаха къщата на Митьо Очите в морското село Кошарица. Тогава антимафиотите не хванаха гангстера от Бургас, тъй като към този момент беше избягал в Турция, само че в една от стаите откриха фамилията на близкия му другар Камен Куката. След като прибрали Камен през 2016 година, тъкмо Очите поел грижите за Стела и Естел.

Пред очите на дамите заловили Куката през 2016 година, когато той се опитал да избяга, само че несполучливо, като скочил по долни дрехи по козирката на кооперацията, където се намира жилището му в Плевен. Само седмица след зрелищния арест двете се върнали към светския живот по заведенията. Дори на свиждания не му ходели толкоз постоянно, колкото могат да бъдат видени из клубовете.

Най - настоящите фешън трендове за дамите на едно място!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР