Съпругът на здравната министьрка Асена Сербезова се оказа по-суетен дори

...
Съпругът на здравната министьрка Асена Сербезова се оказа по-суетен дори
Коментари Харесай

Видеото от сватбата на здравната министърка мистериозно изчезна 


Съпругът на здравната министьрка Асена Сербезова се оказа по-суетен даже от самата нея. Бизнесменът Петър Сербезов, който е съучастник в Специализирана Болница за Лицево-челюстна и дентална хирургия. е обожател на козметичните и разкрасителни процедури.

Мъжът на Асена Сербезова очевидно държи на външността си и не изпитва неудобства да театралничи по бански, демонстрирайки мускули. Нищо от милионерския начин на живот не е непознато на Сербезов – скъпи коли, лъскави часовници, почивки и безкрайни нощни гyляи.

„Видеото от сватбата на министър Сербезова беше изтрито. Не разбирам за какво. Младоженците са млади и богати, манталитетът им е като на множеството българи, а новата министърка на опазването на здравето е представител на един от най-мощните международни бизнеси – фармацевтичния. Да не престават смяната.“, разяснява журналистът Явор Дачков.

Същата орис сполетя и фотосите на Петър Сербезов, на които той позираше с колите си за по над 200 хиляди лв. и с швейцарски баровски часовници „ Ролекс “ за 30-40 бона, написа hotarena
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР