Съпругът на състезателката ни Ивет Лалова се оказа изправен пред

...
Съпругът на състезателката ни Ивет Лалова се оказа изправен пред
Коментари Харесай

Съдят мъжа на Ивет Лавова

Съпругът на състезателката ни Ивет Лалова се оказа изправен пред съда. Симоне Колио, който толкоз обича спринтьорката, че дава всичко за нея, се оказа наказан на една година условно, поради дома на фантазиите им. Симоне, архитектът Еторе Фабиани и общинският чиновник Доменико Конти бяха упрекнати, ме са построили маза от 226 кв. м. в къщата в Канталиче. Съдът е постановил, че тя не е част от плана и действително би трябвало да бъде отстранена, а парцелът върнат в първичния му тип.

Опитът на Симоне да се оправдае, че не е бил в страната по време на градежа и не е бил известен за измененията, не промени позицията на съда. А наказването е два пъти по-тежко в сравнение с всекидневно се дава в тези случаи.

Избата е част от вкъщи на фантазиите, който Ивет и Симоне основават за себе си. Двамата вземат решение след сватбата да си построят сами собствен дом. За задачата купуват остаряла постройка в покрайнините на Риети /Каталиче/, събарят постройката и стартират от нулата. По време на земетресенията в Италия двамата подслоняват в дома си десетки бедстващи, само че даже това не трансформира позицията на съда.

Това не е първият път, когато Колио е съден. През 2014 година върху него и негови съотборници от „ Скуадра адзура”, с които през 2010 година станаха втори на европейското състезание на 4 по 100 метра, с рекордно време за Италия, падат съществени обвинявания за допинг. Мярката за Симоне е най-тежка–две години и три месеца отнемане от спортни права за Колио. Но доказателствата се оказват незадоволителни и тримата са оправдани. На идната година Олимпийския комитет желае наказване за 26 спортисти поради отсъствие на контролни проби. По това време Колио към този момент е треньор на Ивет Лалова.

До присъда не се стига, а наказването отпада, защото разкриват, че е станала административна неточност и спортистите са оправдани, написа „ 168 часа”. Самият Симоне се посвещава на кариерата на Ивет Лалова, с която се познават от 2011 година и в която се влюбва бясно. А през 2013-а се женят. За него Ивет споделя, че той в действителност е индивидът, който оказва помощ да стане шампионка. „ Отидох в Италия поради него, а и с цел да сменя треньора си. Но безусловно го пометох от мястото му на звезда.

Очаквах да се обърне против мен, да прояви ревнивост, само че той ми сподели: „ Ще направя крачка обратно и ти ще бъдеш моят приоритет. Защото те обичам толкоз доста, че твоят триумф ще бъде мой успех”. Той избави моята кариера”, прибавя тя. И сега Ивет се готви интензивно. Тя държи да е на 100 % подготвена за присъединяване си в европейското състезание в Берлин, което е нейната най-голяма цел за сезона.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР