Съпругът на новата здравна министърка Асена Сербезова е бизнесмен с

...
Съпругът на новата здравна министърка Асена Сербезова е бизнесмен с
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Мъжът на здравната министърка върти кючеци

Съпругът на новата здравна министърка Асена Сербезова е предприемач с богата банкетна просвета. Петър Сербезов намерено обявява високия си стандарт на живот, а пандемията от Ковид-19 не му е попречила да отпразнува с шумно празненство скорошния си 50-годишен празник.

В началото на октомври Сербезов навършил половин век и събрал десетки посетители на пир в кръчма, затворена за частно празненство особено за случая. Чевермета, маркова ракия, кючекини, танцова групировка и артисти са единствено част от атракциите, съпътствали празненството, излиза наяве от видеоклип в интернет. Рожденикът повикал и оператор, който да снима празненството.

От фрагментите се вижда по какъв начин брачният партньор на Асена Сербезова върти кючеци под съпровода на ария на фолкаджийката Ивана, качен върху стол, а гостите му ръкопляскат бурно. Докато той върти дайрето, тъпанджията до него маха палки в очакване на бакшиш. Сербезова пък се изявява на дансинга по време на кръшните хора, а по-късно двамата с мъжа ѝ изнасят миниспектакъл на музикалния декор на „ День Рождения “, позната като песента на Крокодила Гена. Казачокът е последван от поетичен блус, на който самият рожденик е сграбчил микрофона и извива глас, прегърнал брачната половинка си.
свързани новини50469на 14.12.2021
Очевидно Асена Сербезова също е купонджийка по душа и няма нищо срещу бохемските навици на мъжа си. С него са съпрузи от лятото на 2020 година, когато се оженили. Тя има две огромни деца от предходен брак, той също е татко на двама синове от предишна връзка.





Сербезов във вихъра на кючека









Юбилярят и брачната половинка му пред тортата



Здравната министърка тропа хоро за здраве на мъжа си



Семейство Сербезови в сантиментален танц

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР