Съпругът на Джулиана Гани наруши мълчанието си и публикува във

...
Съпругът на Джулиана Гани наруши мълчанието си и публикува във
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития! Джулиана към Илиян: "Ти си селска пръчка... Детето отива в изправителен дом!"

Съпругът на Джулиана Гани наруши мълчанието си и разгласява във Фейсбук дълъг пост, в който споделя своята позиция на нещата. Фитнес инструкторът написа, че се е опитал да резервира безмълвие, само че всички нападки и мнения по него адрес са поставили завършек на неговото самоограничение от абсурда, който се завихри.

Историята е задоволителна за най-малко два вулгарни романа, написа Найденов, който ползва и доказателства - диалози сред него и Джулката, в които се чува, че тя го заплашва, тъй като не ѝ давал детето. Записите са качени в soundcloud и са, меко казано, скандални.

Виж още: 

Илиян твърди, че Джулиана не е била в Кан по работа, а на отмора. " Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове в гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в Инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и не се разгласява. В неделя беше във Велинград. С майка си. В понеделник се видяхме при юриста ми с голяма молба от моя страна да се споразумеем в интерес на детето. Тогава ѝ предложих да дойдем ЗАЕДНО към Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше спогодба да преспи в апартамент нает от AIRBNB, само че не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво вършиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в жилището, където тя желае да прибере Давид ", написа Илиян, с което слага цялата история на Джулката под сериозен въпрос.

Не е ясно за кого тъкмо приказва Найденов и дали става въпрос за артиста Станислав Яневски, който се прочу с ролята си в Хари Потър. Възможно е името да е цялостно съвпадане и да става въпрос за различен човек. Интересен факт е, че Джулката и Станислав Яневски са били едновременно във Франция.

Виж още: Дъщерята на Лияна също легнала под ножа! Ето какво си е коригирала красивата Дениз 

Найденов разяснява и въпросните чатове с момиче от София, като твърди, че не е давал в никакъв случай своя персонален адрес, само че освен това - той е считал, че всичко е режисура и твърди, че си е пишел с момче. " Аз персонално смятах за момче и фалшив провокация, до момента в който пишех нелепости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, по този начин мислех! НИКОГА не съм писал, че поканвам който и да било в НАШЕТО ЛЕГЛО и НАШИЯТ ДОМ! Това беше безспорна неистина! Ако има такова нещо в тези чатове дано бъде показано, НО НЯМА ", написа Илиян и е безапелационен, че в никакъв случай не е правил секс с друга жена, откогато е с Джулиана Гани. 

" За страдание обаче не мога да кажа същото за нея и точно от тук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз да осигуря своята сигурност, тъй като както ми беше казано не един път – проговоря ли с имена, никой не може да подсигурява какво иска ми се случи! Ще приключва единствено с това, че за всяка своя дума от в този момент нататък РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще мина и детектор на лъжата ", написа още в дългия си отговор Найденов.

Той се закани, че към този момент няма да мълчи, а ще приказва доста и с детайлности, с цел да покаже истината. " Ако някой от вас си намерения, че съм икономисал нещо – по този начин е! Най-ужасните неща към момента вардя в загадка и ще употребявам в съда, с цел да защитя и опазя бъдещето на детето си! Не желая да върви в пансион! Прости ми, Боже, че обявявам това! Бих починал, само че ще опазя Давид! НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ В ИНТЕРНАТ! МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), ПОМОГНЕТЕ МИ! ", приключва Илиян обръщението си и прибавя линк с въпросните записи от скорошни диалози сред него и Джулиана.

Именно във въпросните диалози се чува по какъв начин Джулиана се обръща към Илиян с думите: " Ти си селска пръчка ", а Джулката заплашва Илиян, че ще отиде в полицията, а детето в поправителен дом. Джулката споделя в диалога, че ненавижда Илиян и цялото му семейство. В различен диалог Джулката даже заплашва Илиян.

" Готова съм в пандиза да вляза, само че единствено ти да си трагичен и всичко най-лошо да ти се случи ", споделя още Джулиана в диалозите с Илиян. Джулиана твърди, че в случай че страната даде попечителските права на нея, той няма да може да вижда детето си. А като даде детето си в пансион, след 4-5 години щяла да си роди друго дете, била млада, се чува в запис на диалог сред нея и майката на инфлуенсърката. Пълен запис на всичко може да чуете тук. 

Виж още: Грешка от обич: Тези BG звезди си татуираха името на обичания... а след това се разделиха

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР