Съпругът и семейството на родителите ѝ се отказаха от туркиня,

...
Съпругът и семейството на родителите ѝ се отказаха от туркиня,
Коментари Харесай

Шок! Ето как се забременява от двама мъже едновременно

Съпругът и фамилията на родителите ѝ се отхвърлиха от туркиня, а съд й забрани да вижда синовете си. Това наказване бе наложено в Турция на жена, която има близнаци от разнообразни татковци.

Това станало ясно, когато момченцата навършили три годинки. Баща им не можел да одобри обстоятелството, че един от синовете въобще не приличал на него или на роднините на жена му. Той настоял за ДНК тест, който удостовери, че единствено един от двамата му синове е негово биологично дете.

Суперфетацията е относително ново събитие. До наскоро никой не можеше да си показа, че оплождането на втора яйцеклетка е допустимо след зачеване на дамата. В матката стартират да се развиват по едно и също време два фетуса, разликите във възрастта на които могат да доближат 24 дни.

Например, в Австралия през 2016 година на съпрузите Хил се раждат девойки с разлика от 10 дни. Лекарите тъкмо открили, че девойки са заченати са със същия период от време. Медиците обяснили това с обстоятелството, че двойката е била лекувана дълго време от неплодородие, което служи като тласък за суперфицерация.

Д-р Шери от Австралия обърнала внимание на този случай, защото тя изучавала това събитие. Според нея то е отвън е отвън всевъзможни нормални правила. Обикновено след оплождането на яйцеклетката се появяват хормонални промени в тялото на дамата, които пречат на повторното зачеване. Освен това, след зачеването се образува слуз в шийката на матката, което предотвратява навлизането на сперматозоидите. Но както се споделят, няма правила без изключение.

" Вероятно медикаментите против неплодородие са провокирали при Кейт Хил хиперстимулация на яйчниците и ето какъв е резултатът ", споделя доктор Шери.

Ако плодовете имат разнообразни татковци, тогава това събитие се назовава суперфекундация. Съдът в щата Ню Джърси (САЩ) е разглеждал да вземем за пример, необикновен случай. Жителка на щата подала правосъден иск за погашение на прехрана на близнаци крущи някогашния си брачен партньор, само че той настоял за ДНК проби. Те също удостоверили, че, както и в " турския " случай, той е единствено един от биологичните татковци. Главният арбитър в окръг Пасейк Сохаил Мохамед се произнесъл, че мъжът би трябвало да заплаща прехрана единствено на едното дете.

Акушер-гинекологът от клиниката в университета в Кливланд Брук Роси назовава сходни случаи извънредно рядко, само че те са изцяло вероятни.

Между другото, феноменът суперфекундацията е разказан даже в гръцката митология. Например, Херкулес и Ификъл са били близнаци, родени от една и съща майка, само че имали разнообразни татковци. И Леда родила четири деца по едно и също време, две от които били на Зевс, а другите две от Тиндарей.

Абсолютно невероятна е и историята на американката Алън, която реши да стане сурогатна майка. Съпругът ѝ (между другото, той е афро-американец, а Алън е бяла жена) не бил срещу. Клиентите били китайска двойка (сурогатното майчинство е неразрешено в тази страна).

На Алън бил вграден ембрион и тя забременяла. Тя има право да прави секс със брачна половинка си, само че единствено с потреблението на презерватив. Тя твърди, че са спазвали това изискване. По време на УЗИ лекарите разкрили, че Алън е бременна с близнаци. След 38 седмици с секцио тя родила две бебета.

Съгласно контракта Алън имала право да види децата, които е родила за не повече от час, само че тя се отказала. Няколко дни по-късно тя получила на електронна си поща от Китай фотография на две бебета, едното от които било очевидно китайче, а другото - афроамериканче. Впоследствие ДНК тест потвърдил, че чернокожото бебе е от брачна половинка ѝ.

Историята приключила със хепиенд: китайците си запазили родното дете, а Алън и брачният партньор ѝ възпитават своето лично.

Единственото, което не може да се случи при никакви условия, споделят учени-медици, е да се родят еднояйчни близнаци от разнообразни мъже. От разнообразни сътрудници може да се оплодят само две разнообразни, само че съзрели по едно и също време яйцеклетки.

Сперматозоидите се резервират в организма на дамата 4-5 денонощия, а съзрялата след овулацията яйцеклетка е способна за оплождане в продължение на 1-2 денонощия. Следователно разновидности за оплождане при неконтролируем секс с двама сътрудници има премного.

източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР