Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков заяви, че в проектокабинета

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков заяви, че в проектокабинета
Коментари Харесай

ПП няма да бави мандата и ден: Очаквайте съвсем скоро“

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи, че в проектокабинета на Политическа партия ще има четири вицепремиера и две нови министерства . Съпредседателят на Политическа партия удостовери, че Министерство на стопанската система ще бъде разграничено на две - Министерство на нововъведенията и растежа и Министерство на държавните предприятия.

След консултациите при президента за сформиране на държавно управление , Петков посочи, че през актуалната седмица от Политическа партия чака да им бъдат връчен първият мандат за сформиране на държавно управление. Петков увери, че в случай че имат утвърждение на съдружното съглашение от съдружните сътрудници, няма да бавят мандата и ден. " Очаквайте напълно скоро ", прикани той медиите.

За това Кирил Петков се надява до на следващия ден следобяд Политическа партия да получат отговор от съдружните сътрудници за съглашението, което им е изпратено. Той не удостовери непосредствено, че съотношението на силите за властта ще е 10:4:4:3 - избира да резервира градивния звук. " Споразуменията не са няколко странички систематизирани, а има доста политики ", увери Петков и акцентира като " хубаво нещо " това, че е отстранена формалността на срещите - не се бият фанфари, непрестанно си приказваме и при потребност сме подготвени да отидем при всеки един от сътрудниците за полемика ", сподели Петков.
 Румен Радев към Петков: Едноличната премиерска власт завърши
Румен Радев към Петков: Едноличната премиерска власт завърши

Държавният глава желае да чуе Политическа партия по тематиката Република Северна Македония

" Ние гледаме най-функционално по какъв начин да се разпределят нещата, договореностите не са единствено функционалност на партийните квоти . " За нас най-важното от тази нова конструкция на Министерски съвет е тя да бъде оптимално работеща ", изясни Петков. Не стана ясно още дали служебният министър председател Стефан Янев е препоръчан за министър на защитата.

Той означи, че по никакъв метод няма разделяне на политики сред съдружните сътрудници и няма червени линии. Има тематики, по които не можем да бъдем сигурни, че взимаме верните решения, посочи Петков, като добави, че някои от отговорите не могат да бъдат взети просто на масата. РСМ също не е алена линия.
анкета
Колко ще изкара това Народно заседание
Три месеца Година Две години Пълен мандат Избори до дупка
Три месеца

Година

Две години

Пълен мандат

Избори до дупка

По тематиката за оптималния застрахователен предел Политическа партия имат ясно мнение. Максималният застрахователен предел би трябвало да бъде обновен със междинната работна заплата. Той не се покачва, а върви в сходство 2.3, което е сред този предел и междинната работна заплата. В историята на прага има разновидност от 4% и е падал до 2.6-2.5-2.3%. Така че предлаганото сега е от най-ниските стойности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР