Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков нахлу в стаята на

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков нахлу в стаята на
Коментари Харесай

Кирил Петков нахлу в стаята на Възраждане в НС

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков нахлу в стаята на парламентарната група на " Възраждане " в Народно събрание, с цел да потърси сметка за какво нейни народни представители попречиха на Явор Божанков да се изкаже от трибуната.

Посрещна го Костадин Костадинов с настоявания Петков да напусне стаята. " Напуснете стаята ни, господин Петков, нямате право да сте тук. Не бъдете безочлив. Вие към този момент нямате моралното право да представлявате никого различен с изключение на американския дипломат. Вие не представлявате в България ", съобщи Костадинов, след което стартира на повтаря " Вие сте несъответстващ ".

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " настояваше, че не може " Възраждане " да блокира народен представител на Политическа партия да се изрича от трибуната.

Двамата депутати приказваха един през различен. Кратката словесна битка продължи към минута, след което напрежението се придвижи и в коридорите на Народното събрание.

Преди това, в пленарна зала, Явор Божанков от ПП-ДБ излезе на парламентарната естрада, с цел да изясни за какво не е дал своя вот " за " Делян Пеевски - да стане част от Комисията по конституционни въпроси. Депутати от " Възраждане " го наобиколиха, с цел да му лишават думата. Стигна се до прекъсване, а по късно и до преустановяване на съвещанието. Костадинов беше осъден с премахване.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР