Съпредседателят на Продължава промяната и бивш премиер Кирил Петков с

...
Съпредседателят на Продължава промяната и бивш премиер Кирил Петков с
Коментари Харесай

Петков: Няма да влезем в Шенген заради схеми като "Капитан Андреево" и "Росенец"

Съпредседателят на " Продължава смяната " и някогашен министър председател Кирил Петков с коментар за нидерландското несъгласие за участието ни в Шенген през примата на вътрешните събития у нас и с рецензия към водача на ГЕРБ.

" Ако Борисов желае да знае за какво няма да влезем в Шенген, отговорът е елементарен: поради схеми като Капитан Андреево и Росенец. Заради това, че първият законопроект, който внесохме - за Антикорупционната комисия, не стигна до зала, за сметка на Изборния кодекс. Европейските водачи просто не му имат вяра. Единственият метод да влезем в Шенген е в случай че в страната ни има още веднъж антикорупционно държавно управление ", означи Кирил Петков в обява във Facebook.

Той добавя: 

" Само преди седмица с концепцията за държавно управление на малцинството ние посочихме своите ясни цели - участие в Еврозоната, Шенген, обществен пакет, бизнес пакет, промени в правосъдната система. Вчера ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия убиха тези цели ", заключи Кирил Петков.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР