Съпредседателят на Демократична България отправи искане към Европейската комисия във

...
Съпредседателят на Демократична България отправи искане към Европейската комисия във
Коментари Харесай

Христо Иванов пише до Брюксел за концесията на летище София

Съпредседателят на " Демократична България " насочи искане към Европейската комисия по отношение на предварителното мнение на Комисията по отношение на промените в контракта за концесия на летище " София ".
В настояването си до Генерална дирекция " Конкуренция " Иванов излага опасенията си, че предварителното мнение на Комисията е било основано на непълната информация, предоставена от българското държавно управление по отношение на промените в концесионния контракт. Иванов отбелязва и събитието, че съществува осезаема и необяснима разлика в отношението на страната към оператора на други две български летища - Варна и Бургас, получили пролонгация от една година за концесионните си такси, съпоставено с 10-те години, планувани за летище " София ".
 Демократична България ще сезира Европейска комисия и Сметната палата за концесията на Летище София(ВИДЕО) " Демократична България " ще сезира Европейска комисия и Сметната палата за концесията на " Летище София " (ВИДЕО)
На първото си съвещание държавното управление на Бойко Борисов е на път да вземе скандално решение. Това споделиха във видеообръщение във Facebook...
" Всички тези условия пораждат съществени опасения дали условията на разпоредбите за конкуренция са спазени в тази ситуация с промените в контракта за концесията на Летище " София ", се споделя в писмото на Иванов до Европейската комисия, представено то БНР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР