Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и проф. Велислав Минеков

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и проф. Велислав Минеков
Коментари Харесай

Проф. Минеков и Христо Иванов заедно отидоха да търсят Пеевски в Пазарджик |

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов и проф. Велислав Минеков дружно отидоха в Пазарджик да търсят къде е Пеевски и да поддържат лидера на кандидат-депутатската листа на Демократична България Стефан Тафров.

" Успелият млад мъж " в продължение на три следващи парламентарни избора бе избиран за депутат точно от Пазарджик. За изборите на 4 април обаче името на Пеевски изцяло липсва в листите на Движение за права и свободи.

Иванов, проф. Минеков и Тафров се разходиха по улиците на града в търсене на корпулентния политик и предприемач, не го откриха и позволиха, че и той е в Дубай.

" Лош знак получихме от Америка и в този комплект беше и юнашкият пестник от двамата " инцидентни жители " от Сената. Мисля, че той няма да се завърне скоро от Дубай и дълго време ще прави компания на търсения Васил Божков. Бяха прибрани генералите на ръководещата мафия. И каскета го няма. Дотук добре, само че всичко зависи от интензивността на жителите на 4 април ", сподели проф. Минеков.

Според него в случай че хората не гласоподават всеобщо за смяна, ще има нов Пеевски, инцидентно преминаващ вид, характерен за българската олигархия.

" Ако в този момент забравим, ще имаме още доста Пеевски и всевъзможни други копия, направени през машина ", добави проф. Минеков.

А Христо Иванов изреди групата от лейтенантите му, които чакат включване - Пепи Еврото, Мирински, някогашен шеф на банката за развиване...

" Ако малко си се занимавал с Америка, а аз съм работил там 10 години, и доста добре зная, че когато най-високопоставените представители на Демократичната партия и на Републиканската партия в комисията по външна политика кажат нещо, това е резултат на осмисляне на връзките на Съединени американски щати със съответната страна. И това, което споделиха ръководителят и зам.-председателят на комисията, демонстрира, че Съединени американски щати са обезпокоени от протичащото се в България ", съобщи някогашният посланик Тафров.

Той проучва, че ролята на България за Щатите става по-значима, защото Вашингтон има проблем в връзките си с Турция.

" Затова идва тази позиция, която би трябвало да отрезви българската политическа класа. Трябва да се замислим. Мъчно ми стана от обясненията на този зам.-министър на външните работи, Георг. Ангажира институцията по този метод! Ми, не може да твърдиш, че това са персонални изказвания и че са писани на коляно. Това беше презрян опит да се назова черното бяло, уточни лидерът на листата на Демократична България в Пазарджик Стефан Тафров.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР