Сапфирен кристал, керамика и титаниева сплав Вниманието към детайла е

...
Сапфирен кристал, керамика и титаниева сплав Вниманието към детайла е
Коментари Харесай

Huawei Watch GT 2 Pro стартира продажби в България на цена от 579 лева

Сапфирен кристал, керамика и титаниева сплав
Вниманието към детайла е аксиома в часовникарската промишленост и новият Watch GT 2 Pro прави голяма крачка във връзка с фината си направа от материали от най-голям клас. Стъклото на 46-милиметровия екран е от извънредно устойчивия сапфирен кристал, а то се държи от корпус от здрава, само че лека титаниева сплав. Основата на часовника, която е в контакт с човешката кожа, към този момент е керамична, което го прави още по-удобен за носене даже през нощта за дейно анализиране на етапите и качеството на съня. За още по-точното следене на здравословните параметри в гърба е вграден и втори, черен сапфир кристал.
По отношение на каишките, можете да изберете сред стилна кожена в цвят, сливащ се с титаниевия корпус, или типичен черен силикон, който е за препоръчване, в случай че сте фен на водните спортове или по-натоварващите тренировки. Те са със общоприет патентен механизъм, сменят се за секунди, и са съвместими с всички модели на Huawei и други производители, със същия общоприет размер.
 
Ски, сноуборд, голф и още 100
Богатото многообразие от спортни дисциплини и подготвителни режими навън, закрито и във вода, идва с нови попълнения, измежду които са обичаните на доста българи зимни спортове като ски, сноуборд, ски в пресечена околност и други, както и набиращият от ден на ден известност у нас голф. Режимите са над 100, като за всеки от тях получавате обстоен разбор на достиженията си. Дори единствено прегледът на всички предлагани благоприятни условия извежда концепцията за постоянна и здравословна физическа интензивност надалеч оттатък стените на фитнес залите, като всеки може да откри своя личен жанр на влизане във форма и да получи умна помощ за усъвършенстването му.
 
Сънят, стресът и доверието в живота
Добрата спортна форма е единствено част от пътя към това да изглеждаме и да се усещаме добре. Физическото и психологичното здраве са в непрекъснат продан и взаимовръзка и дружно работят за изпълване със наличие на нашумелия термин „ качество на живот “. Според неотдавна извършеното за Huawei изследване на IPSOS в 10 европейски страни, измежду които и България, световните промени през 2020 година са довели до фрапантно намаляване на показателя на „ доверие в живота “ на българите от 47.2 през юни 2019 година, до 37.2 през юни 2020, с доста лека наклонност към възобновяване до 39.7 в края на август. 32% от българите споделят, че качеството им на живот мощно се е влошило през последните месеци, което е неразривно обвързвано със споделената от самите тях оценка на напрежението, който изпитват – 67% го дефинират като сдържан или мощен, а 57% заявяват, че се е повишил през последните месеци.
Нетипичният стрес от своя страна води до утежняване на значими здравни параметри и 45% от българите споделят нехарактерно възприятие за отмалялост, 33% - тревога, и 32% възприятие за обща заетост, което стои в основата на бърнаута. Сред изследваните параметри се откроява качеството на съня, което за 39% от интервюираните се е влошило осезаемо през последния месец.
 Как всички джаджи могат да работят #заеднозатеб Как всички джаджи могат да работят #заеднозатеб
Добрите софтуерни компании вършат положителни артикули. Най-добрите построяват цели екосистеми, основани на хардуер, програмен продукт, услуги и неср...

Затова измежду най-важните функционалности на смарт часовниците на Huawei се подрежда непрекъснатото следене на равнищата на стрес и качеството на съня, усъвършенствано като акуратност в Huawei GT 2 Pro, и предлагането на обстоен образован разбор и на база на него препоръки за подобряването им. Сънят се състои от 3 съществени етапи и с цел да се събудим отпочинали, са значими както общата им дълготрайност, продължителността на всяка поотделно, пропорцията сред тях, какъв брой постоянно се будим и така нататък Подобряването на качеството на съня е първата стъпка към това да имаме повече положителна сила за работа и спорт, и Huawei Watch GT 2 Pro е скъп сътрудник в този развой.
Подобрено е още следенето на пулса и наситеността на кръвта с О2 – значими базисни параметри, както за спорт, по този начин и за хора с рискови положения, които могат да получават вести при засичане на нетипични стойности.
 
Безжично зареждане и персонализация на екрана
 Двама българи са измежду подгласниците на световните спечелили в HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2020 Двама българи са измежду подгласниците на световните спечелили в HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2020
На 29 септември, след 114 дни на снимане, подаване на кандидатури и журиране, HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2020 към този момент има своите заслужили...
Watch GT 2 Pro прави още една стъпка към визията на Huawei за Seamless AI Life с извънредно комфортната функционалност за безжично зареждане непосредствено от смарт телефона, както и с новаторските благоприятни условия за персонализация. Освен да изберете измежду над 200 дизайни на циферблата, можете да генерирате свои лични на база на ваши обичани фотоси или други изображения, които с едно придвижване да изпратите безжично от смарт телефона към часовника.

Цени и наличия

Watch GT 2 Pro ще се предлага от всички сътрудници на Huawei – A1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и дилърите на дистрибутора Polycomp, измежду които Smartwatch.bg, Ardes.bg, Техмарт, Plesio, AMCO, ПИК компютър и доста други на целесъобразна крайносклиентска цена от 579 лв., както и във вид с абонаментни проекти при съответните цени и условия на мобилните оператори.
Повече за продукта можете да научите на формалния уебсайт на Huawei -, а в формалния конгрес можете да задавате въпроси и да споделите и своя опит с носимите устройства -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР