SAP обяви назначението на Радомир Миланов за управляващ директор на

...
SAP обяви назначението на Радомир Миланов за управляващ директор на
Коментари Харесай

Радомир Миланов е новият управляващ директор на SAP България

SAP разгласи назначението на Радомир Миланов за ръководещ шеф на SAP България. Той поема поста от Румяна Тренчева, която неотдавна зае нова управителна позиция в района, и ще ръководи комерсиалните действия на SAP в България, в това число продажбите на лицензи и услуги, връзките с сътрудници и обслужването на клиенти.

Г-н Миланов е част от управителния екип в локалния офис на SAP от три години и извършва ролята на шеф през последните 4 месеца до актуалното му непрекъснатото предопределение на тази позиция от 1 август. Той ще продължи да рапортува непосредствено на Грегор Потокар, изпълнителен шеф за Югоизточна Европа на SAP.
  Опитът на Радомир Миланов
Радомир Миланов е на 41 години, приключва Макроикономика в УНСС, София, и магистратура в Henley Business School към Редингския университет, Англия. Работи над 11 години в IBM, като през този интервал заема разнообразни местни и интернационалните управнически постове. До скоро е на позицията Търговски шеф в SAP България и дава отговор за продажбите и бизнес тактиката на SAP в секторите банки, финанси и обезпечаване, енергетика, комунални услуги и телекомуникации у нас, както и за построяването, ръководството, развиването и разширението на партньорската мрежа на компанията в България.
Радомир Миланов за новата си роля в екипа на SAP в България
“SAP е изключителна компания с голям капацитет. Развиваме се като един съвременен, предвидлив и напредничав бизнес сътрудник и слагаме нашите клиенти в центъра на вълнуваща софтуерна промяна. Ще продължим дейната си взаимна работа със стартъпи, финтех компании и други авангардни играчи в другите браншове. И желая да насочим силата и задачите си в планове, които ще трансфорат българските компании в интелигентни предприятия ”, показа Радомир Миланов.
България е основен пазар за SAP
„ Доказаната умелост, постигнатите високи резултати и мощната отдаденост на Радомир да прибавя стойност за клиентите го вършат най-подходящия водач, който да развие активността и бизнеса на SAP в България – основен пазар в този район “, съобщи Грегор Потокар, изпълнителен шеф на SAP за Югоизточна Европа..

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР